hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 16 юни 2014 г.

Спечелете 9 уикенда в Истанбул и 1500 летни награди от Активиа


Награди:

9 награди уикенд за двама в Истанбул с урок по танци
1500 дневни награди, разпределени между печелившите на случаен принцип (книга, плажна кърпа или чанта)

Краен срок: 31.07.2014 г.


Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка

Условия:

В АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА участват всички продукти от търговската марка „Активиа” (съгласно таблицата по-долу) със срок на годност, изтичащ през месец юни, юли или август, 2014 г. Продукти със срок на годност, изтичащ преди месец юни или след месец август 2014 г., не участват АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА.

За да участва в АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА потребителят следва да регистрира кода от капачката на закупените промоционални продукти по един от следните начини:

1. Като изпрати промоционалния код на кратък номер 1030 за всички мобилни оператори. Цената на 1 (един) SMS към кратък номер 1030 за абонати на Мобилтел и Виваком е 0.30 лева с ДДС, а за абонати на Глобул – 0.29 лева с ДДС, или съгласно конкретния тарифен план на участника. При регистрация чрез SMS участниците в АКТИВИА ТЕ ПРЕДИЗВИКВА се идентифицират чрез номера на мобилния телефон, от който е направена регистрацията на кода. Всеки следващ регистриран код се натрупва за жребиите за седмичните награди само към онези кодове, регистрирани чрез същия номер на мобилен телефон;

2. Като регистрира промоционалния код на интернет-страницата на Активиа www.activia.bg. За да регистрира промоционалния код на www.activia.bg, потребителят следва да въведе в съответните полета на регистрационната форма промоционалния код, име, фамилия, е-mail, номера на мобилния си телефон и CAPTCHA код (верифициращия код от картинката). В регистрационната форма не може да бъде попълван номер на стационарен телефон.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар