hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 7 юли 2014 г.

Спечелете 4 ваучера по 50 лв. от eMag

Награди: четири ваучера на стойност от 50 (петдесет) лева всеки, валидни за всички
продукти, предлагани от eMAG

Краен срок: 13.07.2014 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка



Условия:

За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано лице трябва да закупи чрез онлайн платформата www.emag.bg, в периода на Кампанията от посочените в настоящия правилник козметичен(-и) продукт(и) от категория „Козметика“ на стойност от минимум 20 лв. (с ДДС).

Когато продуктите са на по-малка стойност и съответно желаещият да участва поръчва повече от един продукт, те трябва да бъдат поръчани в една поръчка, чиято обща стойност да достигне минимум 20 лв.

В случай, че една фактурирана поръчка съдържа козметични продукти от категория „Козметика“, предмет на кампанията, на стойност по-голяма от 20 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко козметични продукта от категория „Козметика“ (видими на посочения по-горе линк) на минимална стойност от 20 (двадесет) лева с включено ДДС в рамките на една поръчка.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар