hippoland.net

Like us On Facebook

събота, 16 август 2014 г.

Фотоконкурс: Как и защо променяме сградите си?

Награди: карта за спортен център „Тотал спорт“, ваучер за 50 лева за мебелен салон „Галеро“ и пропуск за Форума на One Architecture Week през октомври в Пловдив.

Краен срок: 31.08.2014 г.

Определяне на печелившите: жури

Тип на играта: фотоконкурс



Условия:

Представяме ви 10 особено красиви (за времето си) сгради в Пловдив, които обаче са се променили коренно откакто са създадени. Всеки участник във фотоконкурса трябва да покаже по свой начин (не търсим репродукция 1 към 1 в съвременен вариант) как се е променила сградата – акцент върху това, което през вашите очи е най-различно спрямо оригинала. Всеки има свобода на изразните средства – фотографиите могат да бъдат цветни, черно-бели, отблизо, отдалеч, във всякакви ракурси - приемаме и колажи от няколко кадъра. Най-важното условие е тези нови намеси от по-новите обитатели на сградата да бъдат акцент и най-видни.

А защо да участвате?

10-те архивни снимки ще бъдат презентирани в изложба по време на НОЩ/Пловдив. Всяко от паната ще бъде поставено на мястото, където е направена фотографията. Всички архивни и спечелили фотографии ще бъдат прожектирани и в Тютюневото градче, между спортен център „Тотал Спорт“ и мебелен салон „Галеро“.

Трите най-добри идеи пък ще получат награди – карта за спортен център „Тотал спорт“, ваучер за 50 лева за мебелен салон „Галеро“ и пропуск за Форума на One Architecture Week през октомври в Пловдив.

Предложенията си може да изпращате до 31 август на e-mail  konkurs@mediacafe.bg.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар