hippoland.net

Like us On Facebook

петък, 28 ноември 2014 г.

Абонирайте се за "Стандарт" и спечелете 10 ваканции и 13 луксозни книги


Награди:

* 10 ваканции - уикенд за двама сред Чудесата на България - Старосел, Хисаря, Копривщица, Арбанаси, Троян, Мелник, Сандански, Хасково, Боровец, Пампорово.

* 13 луксозни книги от лимитираната серия "Чудесата на България" на български и английски език, която не може да се намери в търговската мрежа.


Краен срок: 16.01.2015 г.

Определяне на печелившите: жребий



Тип на играта: игра с покупка

Условия:

Започна абонаментната кампания на в. "Стандарт" за 2015 г. Абонирайте се сега, за да прочетете преди всички най-актуалните новини, анализи и коментари в любимия си вестник. Не пропускайте и през новата година нашите ежедневни безплатни приложения:

Понеделник: "Плюс минус"
Вторник: "Мистерии" и "Нашите деца"
Сряда: "Модерни времена"
Четвъртък: "За здравето"
Петък: "Живот" и "ТВ Стандарт"
Събота: "Уикенд"
Неделя: "Неделен Стандарт"
И през 2015 г. ние ще продължим да ви изненадваме и с уникалните списания на "Стандарт" - за здраве, образование, технологии, туризъм и още безброй актуални теми.

Абонирайте се за едногодишен абонамент и можете да спечелите една от 23 награди за 23 години "Стандарт"!

За участие в кампанията "23 награди за 23 г. Стандарт" изпратете трите имена, телефон, номер и дата на фактура за годишен абонамент и/или фирмата, през която е направен, в срок до 16 януари (петък) 2015 г. на email: mira_matanova@standartnews.com или на адрес: ул. "Мизия" 23, София 1124, на вниманието на Мира Матанова. Късметлийте ще бъдат обявени на 24 януари (събота) 2015 г. във вестник "Стандарт" и на www.standartnews.com

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар