hippoland.net

Like us On Facebook

вторник, 27 януари 2015 г.

Спечелете екскурзия за двама до Барселона и iPad AIR CELLULAR 16GB

Награди:

Големите награди по т. 17 са екскурзия за двама до Барселона и iPad AIR CELLULAR 16GB.

Всяка седмица се теглят победители, които печелят седмични награди – ваучери за магазини в София Ринг Мол.

Краен срок: 31.01.2015 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка



Условия:

Всеки посетител на София Ринг Мол, в рамките на обявените от организатора дни (09 януари – 31 януари 2015 г.) има възможност да участва в томболата, организирана от София Ринг Мол при посочените по-долу условия.

От 09.01.2015 г. до 31.01.2015 г., талони ще се раздават от промотъри  на изградените специално за целта сцени на територията на  мола.

Правото на участие в томболата е обвързано с покупката на стоки от един или няколко магазина на територията на София Ринг Мол на обща стойност не по-малка от 120 лв. в рамките на един ден.

От участие в томболата се изключват банкови услуги и погасяване на задължения.

Участието в томболата е ежедневно. Всеки ден, в който посетителят е закупил стоки на обща стойност не по-малка от 120 лв. се счита за едно участие. Колкото повече дни посетителят пазарува в София Ринг Мол, толкова повече участия получава в рамките на периода на томболата, съответно увеличава шансовете си за спечелване на голямата награда на София Ринг Мол.

Посетителят удостоверява стойността на направените покупки на стоки за съответния ден, както е посочено в т.12 по-горе, пред служителите на бюро информация в мола, които проверяват и заверяват всяка касова бележка и валидират правото на участие в томболата.

 Посетителят трябва да попълни своите данни в талона и след валидиране на участието му, както е посочено в т.13 по-горе, трябва да го пусне в специално приспособената за целта и ясно обозначена прозрачна урна, намираща се на информационното бюро в София Ринг Мол.

Наградите се теглят на 31 януари 2015 г., в 19,00 часа на територията на мола в присъствието на нотариус.

Всяка от големите награди на София Ринг Мол ще бъде спечелена от един от изтеглените участници.

УЧАСТВАЙТЕ

1 коментар:

  1. Вече се отдадох на изкушенията и сега чакаме тегленето на наградите. Дано да сме сред печелившите :)

    ОтговорИзтриване