hippoland.net

Like us On Facebook

неделя, 9 август 2015 г.

Спечелете 4 бр. комлекти Baby Lips Electro


Награди: 4 бр. комлекти Baby Lips Electro

Краен срок: 13.08.2015 г.

Определяне на печелившите: жури

Тип на играта: фейсбук игра



Условия:

Всеки, който желае да участва в Кампанията, следва да изпрати чрез лично съобщение до администраторите на страницата на Maybelline New York България снимка/и с най-добрата си приятелка/и и да сподели историята си на една от темите, посветени на цветовете на Baby Lips Electro. Темите са както следва:

Oh Orange – сладки спомени
Strike a Rose – смели решения
Pink Shock – супер изненади
Berry Bomb – рискови ситуации

След изпращането на снимката, тя ще бъде прегледана от администратор и в случай, че отговаря на криетериите за публикуване, ще бъде добавена в общия албум „Baby Lips Electro BFFs“, като към нея ще бъде добавена съответната рамка.

След публикуването на снимката си, всеки участник може да събира гласове за участието си. Събраният брой харесвания няма пряка връзка с избора на победител.

В разпределението на наградите участват само снимките, публикувани от администратора на фен-страницата на Maybelline New York България във Facebook рамките на продължителността на кампанията. В случай, че снимка не бъде публикувана, то администраторът не дължи обяснение на участника за причините за отказа си да одобри подадената снимка за участие.

Всеки Участник има право да участва един път в Кампанията.

Чрез избор от жури с представители на организатора, измежду всички Участници, чийто снимки и истории са одобрени и качени на в албума „Baby Lips Electro BFFs“ на официалната Facebook фен-страница на Maybelline New York България.

Изборът на печеливши участници ще се извърши в срок от един календарен месец след приключването на Кампанията.

Печелившите Участници ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез изпращане на лично съобщение от служител на Организатора на Facebook профила, от койото съответният Участник е изпратил заявката си за участие.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар