hippoland.net

Like us On Facebook

сряда, 21 октомври 2015 г.

Спечелете всяка седмица смартфон, кафемашина или радиочасовник


Награди:

Всяка седмица в периода на кампанията раздаваме:

1 смартфон Lenovo Vibe X2
2 кафемашини Saeco HD8423/19
3 радиочасовника Philips AJ3115

Краен срок: 3.01.2016 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка



Условия:

Всяка покупка в България с твоята MasterCard, Debit MasterCard, World MasterCard или Maestro карта от ЦКБ в периода от 5-ти октомври 2015 г. до 3-ти януари 2016 г. може да ти донесе награда.

С всяко плащане с MasterCard, Debit MasterCard, World MasterCard, или Maestro карта от ЦКБ, автоматично участваш в томболата за наградите. Колкото повече плащаш с твоята карта, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш награда!

Печелившите клиенти ще бъдат обявени на сайта на банката и уведомени по телефона за спечелените награди.

Важно! В случай, че не може да бъде установен контакт с някой от печелившите в играта на ЦКБ АД в рамките на 5 работни дни след официалното им обявяване на сайта, наградата ще бъде предоставена на следващия по ред участник, който е изтеглен, съгласно списък на резервните участници, изтеглени за спечелването на награда.

В томболите за наградите участват плащания на стойност не по-малка от 3 лв., извършени в България с MasterCard, Debit MasterCard, World MasterCard или Maestro карти, издадени от ЦКБ преди 05.10.2015 г. Транзакциите за теглене на пари в брой и парични преводи не участват в кампанията.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар