hippoland.net

Like us On Facebook

петък, 4 март 2016 г.

Спечелете специална селекция от 2 масла и 3 флорални води Arminabio


Макар и още не (съвсем) официално, настъпи ли месец март, идва и Пролетта.  А с нея целият свят се събужда за нов живот. Време е за вдъхновение и споделяне! И... за предизвикателства.

Обичате ли да готвите? А да експериментирате с нестандартни рецепти? Предизвикваме ви да се включите в пролетната ни игра – Красотата отвътре и отвън.

Свикнали сме да използваме етеричните масла и флорални води в ежедневието си като продукти за грижа на кожата и косата. А знаете ли, че флоралните води и масла на Arminabio могат да се използват и в кулинарията?! Да, домашната пица е по-вкусна с няколко капки масло от мащерка, а тайната на онези сладки с дъх на Прованс, които хапвахте в Париж и още не могат да ви излязат от ума, се крие в дъхавото лавандулово масло.



Готови ли сте да развихрите кулинарното си въображение?

От 1 до 15 март изпратете вашето предложение за рецепта за сладко или солено ястие, която съдържа етерично масл(а)о и/или флорална вода Arminabio. Имейлът, на който да изпратите вашето предложение е petya@arminabio.bg. Ние ще го публикуваме в раздел „Рецепти“ в сайта. На 16 март, сряда, един от всички, изпратили рецепта, ще спечели специална селекция от 2 масла и 3 флорални води Arminabio. А именно – масла от Лавандула и Копър и флорални води от Роза, Лайка и Мента.

Етеричните масла, които може да бъдат включени в рецептата, са: Копър, Роза, Маточина, Лавандула, Хвойна, Здравец, Мащерка, Жълт кантарион, Бял бор, Риган, Градински чай
Флоралните води са: Роза, Лавандула, Лайка, Мента, Маточина, Бяла Роза

Рецептата трябва да включва: име, точни мерки на продуктите и начин на приготвяне
Рецептата трябва да бъде придружена със снимка на крайния резултат
Рецепти и снимки изпращайте на имейл petya@arminabio.bg
Рецептите ще бъдат публикувани всеки делничен ден в сайта и Фейсбук страницата ни
Arminabio си запазва правото да публикува най-креативните рецепти в бюлетина на фирмата

Колкото повече рецепти изпратите, толкова по-голям е шансът да спечелите голямата награда!
Един участник може да участва с неограничен брой рецепти

Един участник може да участва с неограничен брой рецепти
Печелившият участник ще изтеглим на случаен принцип на 16 март 2016 год. Победителят ще обявим на Фейсбук страницата ни.

Победителят ще получи известие по имейл.

Наградата ще изпратим до точен адрес в рамките на 5 работни дни. Таксата за куриерската услуга се поема от фирма „Армина“.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар