hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 21 септември 2015 г.

Спечелете 10 матрака, 10 спални комплекта, 20 пикник одеяла и 50 възглавници от ТЕД


Награди:

Наградите, предвидени за томболата са 90 на брой. 5 Матрака със стандартен размер по избор на клиента от колекция Silver; 5 Топ Матрака със стандартен размер по избор на клиента от колекция Silver; 10 Спални Комплекта със стандартен размер и десен по избор на клиента от наличните в склад ТЕД; 20 Пикник одеяла със стандартен размер; 50 Възглавници със стандартен размер по избор на клиента от колекция Silver (Silver Sense или Memo Silver Sense)

Краен срок: 30.09.2015 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка



Условия:

Право на участие има всеки, който:
не е част от структурата на на фирма „ТЕД БЕД“ ЕАД;
не е част от търговската и, или дистрибуторска мрежа на „ТЕД БЕД“ ЕАД;
има навършени 18 години;
е закупил продукти на „ТЕД-БЕД” ЕАД от Silver Collection в периода 10.08.2015г. – 30.09.2015г.;
пази и може да представи своят касов бон за извършената покупка.

Право на участие имат всички лица, за които са налице условията по т.4 на настоящите правила. Участието става посредством регистрация на номера на касовия бон от покупката на сайта на Матраци ТЕД : www.ted.bg - в специално отделена за целта категория/ място.

Тегленето на наградата ще се извърши на 20.10.2014г. от комисия в тричленен състав, на адреса за кореспонденция на “ТЕД БЕД“ ЕАД: гр. Пловдив, Голямоконарско Шосе, . Ще бъде изготвен Протокол, който удостоверява данните на печелившите и ще се съхранява на посочения адрес на компанията. Организаторите на Промоцията ще се свържат с участниците, които са спечелили наградите, посредством електронна поща и/или по телефон.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар