hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 17 септември 2015 г.

Спечелете си билет за лекцията на Алисън Шейфър



Награди: 2 билета за лекциите на Алисън Шейфър и 2 книги с автограф

Краен срок: 22.09.2014 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: томбола



Условия:

Канадският експерт по родителство Алисън Шейфър ще посети България за втори път. На 26.09.2015 г. в “Гранд хотел София” тя ще изнесе две лекции, посветени на агресията сред децата и на окуражителната независимост, базирани на трите й книги – “Скъпи, провалих децата”, “Не, това не са глезотии” и “Край на мита за добрата майка” (изд. “Колибри”).

“Детски книги” е медиен партьор на гостуването на Шейфър и с удоволствие даваме възможност на двама от вас да си спечелят билети за лекциите й, предоставени с любезното съдействие на организаторите – сайта “Първите седем” и изд. “Колибри”.

До 12:00 часа на 22 септември можете да задавате своите въпроси към Алисън Шейфър, използвайки формата за участие по-долу. Най-интересните от тях ще й зададем в кратко интервю, а от всички, задали въпроси, на томболен принцип ще изтеглим 2 имена, които ще донесат на собствениците си по един билет за лекциите на канадския експерт, предоставени от “Първите седем” и изд. “Колибри”. Освен двата билета ще раздадем и две книги с автограф на онези, които приемат предизвикателството да довършат израза: “Да бъдеш родител е…” с не повече от 3 думи.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар