hippoland.net

Like us On Facebook

вторник, 13 октомври 2015 г.

Спечелете 73 броя копие на пръстена от филма "Властелинът на пръстените"


Награди: 73 броя копие на пръстена от филма "Властелинът на пръстените"

Краен срок: 15.10.2015 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка


Условия:

Всеки билет за спектакъла "Властелинът на пръстените на концерт: Двете Кули", който ще се проведе в гр. София на 19.12.2015 г. ("Спектакъла"), който е бил закупен от 73-те, участващи бензиностанции ОМV на територията на България, ще участва в Играта.

Наградата в Играта е пръстен – копие на пръстена от филма "Властелинът на пръстените" ("Наградата"). Ще бъдат раздадени общо 73 бр. награди в 73 бензиностанции на ОМВ България, като на всяка бензиностанция, продаваща билети, ще се раздаде по 1 брой Награда на притежател на печеливш билет (закупен от съответната бензиностанция), определен чрез провеждане на томбола.

Печелившите билети ще се определят чрез томбола. Томбола ще се проведе в Централен офис на ОМВ България за всяка от 73-те участващи в Играта бензиностанции OMV. При провеждане на томболата в Централен офис на ОМВ България ще се изтегли по един печеливш билет за всяка от 73-те бензиностанции OMV, като в тегленето на Наградата за всяка една бензиностанция ще участват само билетите закупени от съответната бензиностанция. Томболата ще се проведе на 16.10.2015 г. в присъствието на представител на ОМВ България и Кий Ивентс. При тегленето на томболата освен 73-мата печеливши билета ще се изтеглят по два резервни печеливши за всяка бензиностанция на ОМВ България в случаите на т. 9 по-долу.
Номерата на печелившите билети, ще бъдат обявени от ОМВ България, незабавно след теглене на томболата, като бъдат публикувани на Фейсбук страницата на ОМВ България и на Фейсбук страницата на Lord of the rings In Concert – Bulgaria.

Молим, притежателите на обявените по т. 7 като печеливши билети да се свържат с ОМВ България на имейл: info.bulgaria@omv.com,като изпратят снимка на билета, от която се вижда печелившия му номер. Получаването на Наградата ще бъде от бензиностанцията OMV, от която е закупен билета. Молим, да носите своя билет при провеждане на срещата с представители на съответната бензиностанция OMV за получаване на Наградата за идентифициране на билета с печелившия номер.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар