hippoland.net

Like us On Facebook

петък, 9 октомври 2015 г.

Спечелете смартфон, таблет, дигитален фотоапарат и още награди


Награди:

награди на район Средец (таблет, дигитален фотоапарат, mp3 плейър), Мтел (смартфон), ТриКотаж (тениска), БНТ (билет за детската Евровизия), vbox7.com (стаж в продуцентската компания 7Talents) и др. Печелят първите трима, избрани от журито и публиката! Освен награди, те ще получат и специален знак, който ще носи тяхното име и ще бъде поставен на любимото им място!

Краен срок: 15.10.2015 г.

Определяне на печелившите: жури и гласуване

Тип на играта: видео конкурс


Условия:

* СНИМАЙ клип с твоето любимо място в центъра на София (на територията на район „Средец”), на фона на песента на Прея „Малките неща” или на фона на собствена интерпретация на тази песен (изпей куплет, тананикай, танцувай на музиката...).

* ОТПРАВИ послание към феновете на детската „Евровизия”, която ще се проведе в София на 21.11.2015 г. - в края на клипа кажи "Моето любимо място в сърцето на София е .........(пр. пейката на площад "Славеков"), елате и вие да го видите."

* ИЗПРАТИ клипа на адрес competition@mediacenterbg.org, като в текста на писмото задължително напиши трите си имена, училището и класа, телефона си, както и адреса на любимото си място. Срок за изпращане: от 15 септември до 15 октомври вкл.;

* СЪБЕРИ най-много харесвания за клипа си в този профил - ще го публикуваме тук точно на 15 октомври. Публиката е шестият член на журито, най-харесваните клипове имат по-голям шанс да спечелят награди. Срок за гледане и събиране на харесвания: от 15 октомври до 25 октомври вкл.;

* ВПЕЧАТЛИ журито със свежия си подход към темата. Членовете му са 5 - Асен Величков от Център за развитие на медиите, арх. Теодор Тодоров, район "Средец", Надя Обретенова, БНТ, Мария Атанасова, vbox7.com, и Прея;

*ВАЖНО:
Дължината на клипа трябва да е от 30 секунди до 4 минути.

В конкурса могат да участват ученици от столичните гимназии както на територията на район „Средец”, така от други райони на София.

Всеки участник в конкурса може да изпрати по един или повече видеоклипове.

Във видеоклиповете могат да участват неограничен брой участници. Груповите участия ще се състезават наравно с индивидуалните.

Посланията във видеоклиповете не трябва да съдържат нецензурни изрази и неприлични сцени.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар