hippoland.net

Like us On Facebook

събота, 6 февруари 2016 г.

Сподели и спечели красиво колие


СПЕЧЕЛИ КОЛИЕ!

Харесайте страницата ни и тагнете в коментар двама активни приятели. Един от вас ще спечели колието от снимката + безплатна доставка. Срок за участие: 31.01.16 - 08.02.16.

Доста пъти вече организирахме игри с награди. В повечето случаи раздавахме безплатно готини часовници, но сега е време да изберем и нова награда. По случай наближаващите празници, а именно Св. Валентин и 8-ми март, ние решихме да зарадваме нежната половина от нашите посетители. По този повод организираме нова игра във фейсбук страницата ни.



Продължителност на Играта – от 31.01.2016 до 24:00 часа на 08.02.2016 година, с опция за удължаване. Участието в играта по никакъв начин не е обвързано с покупка от сайта ни.

Участва всеки, който изпълни дадените условия в поста на фейсбук страницата ни. Отделно трябва да следи дали е спазен срока и играта още е активна.

Наградите са предоставени от сайта TvoetoBiju.com и представляват бижута. За всяка конкретна игра има определена награда, която се вижда на снимката.

Изтегленият победител трябва да потърси наградата си в срок от 20 работни дни като изпрати съобщение към фейсбук страницата на сайта. За да изпратим наградата ние ще имаме нужда от определена информация. Това са имената на победителя, телефон за връзка и адрес за доставка.

Победителят в играта ще бъде публично обявен във фейсбук страницата ни. Като той ще получи наградата от снимката. Не е позволено наградата да се сменя с друга. Определената награда ще бъде доставена с  „Еконт Експрес“ ООД  като доставката е за сметка на организатора TvoetoBiju.com

✔ За подобни награди всяка седмица, моля помогнете ни като споделите снимката. Искаме да можем да подаряваме повече бижута и часовници! Помогнете!

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар