hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 29 февруари 2016 г.

Спечелете лазерна епилация на зона "подмишници"


Включете се в новата ни игра с подарък по повод 8 март и отговорете с коментар под поста: „Красотата на жената е _________“ и една от вас ще спечели подарък от Versus - 1 бр лазерна епилация на зона "подмишници".

Победителите ще изтеглим и обявим на 7 март.



За да се включите в играта, е необходимо да отговорите с коментар под публикацията ни: “Красотата на жената е...?”.  Състезават се само коментарите под публикацията на стената ни. Коментарите под настоящите Общи условия и правила на играта няма да вземат участие в томболата. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж.

Печели 1 (един) от участниците, споделили своя коментар съгласно Правилата за участие в играта. Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а неговите имена ще бъдат публикувани на стената на facebook страницата ни на 07.03.2016 г. до 17.00 часа. Ако видите своето име, Ви молим да ни пратите лично съобщение във facebook, с което да ни предоставите трите си имена и мобилен телефон за връзка, за да се свържем с Вас и да уточним начина на получаване на наградата.

Наградата не може да бъде разменена за нейната еквивалентна парична стойност. В случай на невъзможност от страна на победителя да се възползва от своята награда, Организаторът си запазва правото да изтегли нов победител, на когото да предостави наградата.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар