hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 21 декември 2015 г.

Фото конкурс на тема "Кристална Коледа"


Виа Стил организира за вас фото конкурс на тема "Кристална Коледа".

Качете вашите коледни снимки и ни покажете най-красивите си моменти.

Поканете приятелите си да ви подкрепят и гласуват за вашите снимки, след което в края на конкурса, на 03.01.2016 ще изберем трима победители с най-много гласове, на които ще предоставим своите награди.



Правила

Всеки участник има право да участва с до 3 снимки, като за всяка една от тях е позволен само по 1 глас от потребител. Снимките трябва да са свързани с тематиката на конкурса и да не нарушават условията ни за поверителност.

Гласуването за снимки се отчита чрез бутона "Глас" и гласовете от "Лайк" бутона не се приспадат към гласовете за снимката, но могат да се имат в предвид.

Конкурса стартира на 20.12.2015 и приключва на 03.01.2016, при което, ние, от Козметично студио Мария ще осигурим награди за тримата участници с най-много гласове на снимките си.

Награди
1-ва награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 18мм.
2-ра награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 14мм.
3-та награда - Колие "Северно Сияние" с кристал Swarovski 10мм.
Можете да посетите сайта ни на адрес http://via-stil.com/ и да разгледате всичките нибижута.

 За нас
ВИА СТИЛ е първият официален вносител и генерален дистрибутор на SWAROVSKI® CRYSTALS за България. При нас ще намерите богат асортимент от оригинални, изящни и уникални бижута за всеки повод и вкус, както и всички видове кристални елементи Сваровски.

Разполагаме с огромни складови наличности (над 6 000 продукта) и предлагаме най-добрите отстъпки за търговци на едро! Изпълняваме частни и фирмени поръчки с експресна доставка из цялата страна.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар