hippoland.net

Like us On Facebook

петък, 4 декември 2015 г.

Спечелете 3 страхотни керамични чаши Costa Coffee


Направете си коледни Costa селфита и заразете страницата ни с празнично настроение.

Снимайте се навън, на работното място, вкъщи - с приятели, колеги, любими хора и можете да спечелите страхотна керамична чаша (като тези от снимката).

Правила за участие в играта: За да се включите в играта, е необходимо да се снимате (в т.нар. формат selfie) и да публикувате снимките (няма ограничения в броя им) под публикацията. Състезават се само снимките под публикацията на стената на Facebook страницата на Costa Coffee България.



Печелят 3 (трима) от участниците, събрали най-много харесвания под своята снимка. А човекът, чиято снимка е събрала най-много харесвания от всички публикувани снимки в периода на играта – ще спечели и специална награда – почерпка в Costa обект на територията на България (по избор на победителя) за всички хора, присъстващи на снимката.

Победителите и техните имена ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на Costa Coffee България на 21.12.2015 г. до 15.00 часа. Ако видите своето име сред тях, Ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да Ви изпратим наградата по куриер. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващия участник, чиято снимка е събрала най-много харесвания.

Продължителност на играта: Играта стартира на 26.11.2015 г. и завършва на 21.12.2015 г. в 10.00 часа.

Наградите са общо 3 (три) - по 1 керамична коледна Costa чаша за всеки победител и специална награда – почерпка в Costa обект на територията на България за притежателя на снимката, събрала най-много харесвания в Играта. Почерпката включва коледна Costa напитка в предпочитан размер за всеки присъстващ на снимката, събрала най-много харесвания.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар