hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 7 декември 2015 г.

Спечелете ски ваканция за двама в Алпите


Играта се провежда в периода от 20 ноември до 20 декември 2015 г. включително.

Един от всички участници в Играта ще спечели голямата награда: Екскурзия за двама в Алпите.

Ексурзията ще бъде проведена през втората половина на месец февруари 2016 г., след предварителна уговорка между Печелившия и Организатора.

Наградата включва: двупосочни самолетни билети за двама, 5 нощувки за двама в хотел 4 звезди в двойна стая, с включена закуска и вечеря.



Наградата не включва всякакъв друг вид разходи, свързани с подготовката за пътуването и самото пътуване, които не са изрично упоменати в т. 4.3 от настоящите Правила за участие.

Желаещите да участват в Играта следва да изпълнят следните условия:

Да направят покупка/и в магазините на Сердика Център на стойност минимум 150 лева в рамките на един ден в периода 20.11 - 20.12.2015 г.

*** Касови бележки от заплащане на комунални сметки, сметки за телефон, застраховки, обмяна на валута и банкови транзакции не могат да участват.

Да верифицират касовата/вите си бележка/и на Бюро Информация /ниво 0/, от 10:00 до 22:00 ч., за да получат талон за участие в Играта. След представяне, касовите бележки се подпечатват с печат «Участвал» и следва да се съхраняват от участника до изтичане на периода на Играта.

Да попълнят  коректно цялата необходима информация, оказана на талона за участие в томболата и да го пуснат в урната на Бюро Информация.

*** Всeки талон за участие следва да съдържа вярна информация за име, фамилия, телефон и email на Участника (задължителни полета).

Участието в Играта е обвързана с покупка.

Участниците нямат ограничение на броя участия в Играта, като при всяко свое участие следва да изпълнят всички условия за участие в Играта.

Победителят в играта ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус на 21 декември 2015 г. в 12:30 ч. Тегленето на наградата се извършва на лотариен принцип измежду всички талони, събрани в урната в периода 20.11 – 20.12.2015 г. За победител ще бъде изтеглен един участник, изпълнил всички условия за участие в томболата. Ще бъдат изтеглени и три резервни победители, отново изпълнили всички условия за участие, които ще имат право да получат наградата, в случай че титулярът не потвърди, че приема наградата.
Печелившият ще бъде уведомен за спечелването на награда от Играта, както и за лицата, с които може да се свърже за получаването ѝ, по телефон и/или email, посочени в талона за участие в Играта. Организаторът не носи отговорност за неправилно попълнени телефонен номер и/или e-mail.

В срок до 5 (пет) работни дни от получаването на уведомлението по телефон и/или електронна поща, оставени за връзка при попълването на талона за участие, печелившият участник следва да потвърди възможността си да получи наградата.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар