hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Спечелете три ваучер за 50 лв.


Кампанията се провежда в периода от 12:00:00 ч. на 27 декември 2015 г. до 23:59:59 ч. 26 януари 2016 г.

Участващите продукти са всички предлагани в електронния магазин http://mousetoys.eu. Те ще бъдат продавани до изчерпване на наличните количества, както на физически, така и на юридически лица.



За да участва в Кампанията за спечелване на награда, всяко заинтересовано физическо лице трябва да закупи от онлайн платформата http://mousetoys.eu, в периода на Кампанията продукт(и) на стойност от минимум 40 лв. (с ДДС). Когато продуктите са на по-малка стойност и съответно желаещият да участва за спечелването на наградата поръчва повече от един продукт, те трябва да бъдат поръчани в една поръчка.

В случай, че една фактурирана поръчка съдържа продукти на стойност по-голяма от 40 лв., независимо от размера й, участникът ще бъде автоматично записан в кампанията, само веднъж, въз основа на номера на фактурата.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта на минимална стойност от 40 (четиридесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка. От кампанията ще бъдат изключени и поръчки, които са били направени на поне минималната стойност за участие, платени са и продуктите са получени, но в последствие Клиентът е упражнил правото си на отказ и връщне на продукт, с което е намалил стойността на поръчката си под 40 лв.

Всички лица, които направят покупки на продукти, предмет на настоящата кампания в периода на Кампанията минимум на горепосочената сума, са автоматично включени като участници в Кампанията. В случай, че клиентът не желае да участва, той трябва да заяви това като изпрати имейл до Организатора на електронната поща, отбелязана в http://mousetoys.eu.

НАГРАДА НА КАМПАНИЯТА

Три ваучера на стойност по 50лв. всеки.

След изтичане активния период на Играта, посочен по-горе, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени трима печеливши, които ще вземат наградата. Едно лице може да спечели само една награда, независимо колко броя поръчки, съответно покупки на продукти, предмет на настоящата кампания за над 40 лв. е направило по време на кампанията.

Наградите ще се доставят на спечелилите по куриер за сметка на Организатора. Те ще бъдат изпратени след изтичане на 14-дневния период, в който клиентите на Mousetoys имат право да се откажат от купения продукт без мотив за това.

Организаторът ще изтегли друг печеливш в случай, че участник в кампанията е върнал продукт(ите) от поръчката, чрез която е бил изтеглен за печеливш или е върнал част от тези продукти, с което е намалил стойността на тази поръчка под 40 лв. с ДДС.

Валидирането на печелившите ще се направи на основата на валиден документ или удостоверение за актуално състояние на съответното дружество. Използваното име/фирма при регистрацията в конкурса трябва да бъде еднакво с това от личния документ/актуалното състояние.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар