hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 14 януари 2016 г.

Прати смешен чат и спечели награда от Теленор


Чатиш? Чатиш много и Чатиш смешно? И си на предплатена карта на Теленор? Тогава “По-добрият чат печели” е за теб и за твоите приятели.

Търсим гениални чатове в 4 реда, които да ни разсмеят, разплачат или и двете.
Ако си с предплатена карта на Теленор ни прати смешен чат и можеш да спечелиш награда.



Качи снимка/скрийншот на смешен, гениален или просто луд чат в 4 реда между теб и някой твой човек. Думи, емоджита, символи – всичко е позволено. Не поощряваме агресията и вулгаризмите. Трите най-добри предложения ще се появят в нашите реклами за стартовите предплатени пакети, а авторите им ще спечелят по 1GB интернет за своята предплатена карта. Има и 12 допълнителни награди - по 1GB интернет. За останалите – вечна слава. Хайде.

Големи награди – 3 пакета с по 1GB мобилен интернет за предплатен план на Теленор и участие на избраните чатове в телевизионните ни клипове.

Допълнителни награди – 12 пакета с по 1GB мобилен интернет за предплатен план на Теленор.

На 26.01.2016 г. на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите между участниците в кампанията, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар