hippoland.net

Like us On Facebook

вторник, 26 януари 2016 г.

Спечелете двойка малки папагали с клетка Agapornis fisheri


На вниманието на всички наши малки приятели до 7 годишна възраст!

Всеки един малчуган може да участва в новата ни игра - „Нарисувай ми папагал“. Всичко, което е нужно е да ни нарисувате папагал и може да спечелите - двойка малки папагали с клетка Agapornis fisheri



Играта  „Нарисувай ми папагал“ стартира в 10:00ч. на 15.01.2016г. и се провежда до 14.02.2016г. Организаторът на Играта ще уведоми за прекратяване на Играта чрез обявление на www.burgasplaza.bg.

Играта „Нарисувай ми папагал“ се организира и провежда на територията на Търговски център Бургас Плаза – гр.Бургас, ул. „Транспортна” № 31.

Всяко дете до 7 годишна възраст може да нарисува рисунка на тема „Папагали“ и  в периода 15.01. – 14.02.2016г. да я донесе на входа на Изложба на папагали, разположена на партерно ниво в Мол Бургас Плаза. На гърба на рисунката трябва да се съдържат 3-те имена на детето и телефон за връзка с родител/настойник. На 14.02.2016г. в 20:00ч. ще бъде избрана на случаен принцип една от всички рисунки и детето, което я е нарисувало ще спечели наградата – чифт папагали Неразделки с клетка за тях. След изтегляне на печелившата рисунка спечелилият ще бъде потърсен на изписания на гърба на рисунката телефонен номер.

Печелившият участник е длъжен да потърси наградата си в срок до 5 работни дни след като е били уведомен, че е спечелил. След изтичане на този срок Организаторът не носи отговорност за непотърсената нагдара и не е длъжен да я връчи.

Видове награди в играта:
Един чифт/двойка малки папагали с клетка Agapornis fisheri (неразделни папагали на Фишер, известни като Неразделки).

В Играта имат право да участват всички деца на възраст до 7 години включително.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар