hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 24 март 2016 г.

Спечелете телефон Samsung Galaxy S7 Edge


Мега Мол София отправя най-новото си предизвикателство към Вас "СМЯХ В МОЛА".

От 12.03. до 1.04.2016г. елате при нас и разкажете най-смешната си история, или виц и спечелете голямата награда, най-новия - SAMSUNG GALAXY S7 EDGE!

Най-оригиналните видеоклипове ще бъдат качени във Фейсбук страницата на Мега Мол София и ще влязат в надпреварата! Ако се притеснявате, няма страшно, тук ще Ви очаква зевзекът на Мега Мол София, който ще Ви помогне да разкажете Вашата история по най-забавния начин.



Превърнете се в новия любимец на компанията и се похвалете с новата си придобивка.

Всеки, който иска да вземе участие в Кампанията „Смях в мола“. трябва да дойде в Мега Мол София между 12 март 2016 г., и 1 април 2016 г., да запише своята смешна история, анекдот или виц в специален кът, наречен „Смях в мола“.Участникът трябва да попълни форма за участие и декларация за съгласие, в която се съгласява,че записаната от него история може да бъде публикувана в сайта и фейсбук страницата на Мега Мол София..

Всеки участник има право на едно участие в играта „Смях в мола“.

Всеки ден, в часовете между 14 и 20 часа, по време на кампания „Смях в мола“ на разположение на клиентите желаещи да участват ще бъде артист-аниматор, който ще помага и снима участниците.

При положение,че участник има желание да запише видеоклип със смешна история, виц или анекдот във време, когато в обособеното място няма артист-аниматор, клиентът има право да запише историята със собствения си телефон и да я изпрати на мейл : marketing@megamallsofia.bg. Мястото на записването на видеоклипа трябва да е в специално обособения кът „Смях в мола“, намиращ се на ниво партер в Мега Мол София.

В кампанията „Смях в мола“ може вземат участие повече от един човек при заснемането на един видеоклип със смешна история, виц или анекдот, само при положение,че всички от заснетия видеоклип участват като отбор. В този случай те се водят като едно участие.

Продължителността на един видеоклип не трябва да надвишава 5 минути.

Наградата от кампанията е телефон Samsung Galaxy S7 edge.

Победителят от кампания „Смях в мола“ ще бъде избран от жури.

Наградата може да бъде получена срещу представяне на лична карта и подписване на приемо-предавателен протокол

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар