hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 3 март 2016 г.

Спечелете 5 тениски с логото на сериала "Стоте"


Нов сериал, нова игра с нови награди! Сериалът ‪#‎100те‬ стартира днес с премиера за България в ефира на bTV Action! Но нещо не е наред с тази снимка! Подреди правилно номерата от парченцата на този кадър с коментар под публикацията и спечели уникална тениска на сериала!

Следи страницата ни и очаквай следващите загадки от играта! Победителите ще изтеглим на 25.03.2016 !



В рамките на обявения период, всеки понеделник и четвъртък ще бъдат публикувани снимки от сериала „Стоте” под формата на пъзел. Всяка отделна част ще бъде номерирана, като целта на участниците в Играта е да подредят цифрите последователно, за да сглобят правилно изображението. Всички снимки-пъзели ще бъдат публикувани на страницата на bTV Action във Facebook.

Всеки желаещ да участва, трябва да подреди отделните номерирани части, чрез коментар под съответната публикация. Всеки желаещ има право да участва в Играта веднъж за всеки пъзел, като всеки верен отговор увеличава шансовете му в тегленето на наградите.

На 25.03.2016г. от всички профили, номерирали правилно подредбата на частите от пъзела, на случаен принцип ще бъдат изтеглени 5 победители. Те ще бъдат публикувани на страницата на bTV Action във Facebook.

Наградите са общо 5 тениски, брандирани с логото на сериала.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар