hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 3 март 2016 г.

Спечелете 2 подаръчни ваучера от Сердика Център


Игра‬ за напреднали! Тагнете в коментар под поста най-страхотната ‎жена‬ /майка/, която искате да изненадате за 8 март, и тя може да спечели ‪‎Подаръци Винаги По Мярка‬ от Serdika Center.

Всеки участник в Играта трябва да тагне в коментар под поста-предизвикателство поне един свой Facebook приятел, който според него отговаря на определението „най-страхотната жена /майка/“, като по този начин автоматично я номинира за спечелване на награда от Сердика Център.

Всеки участник има право на едно участие в играта.



Играта се провежда в периода от 29.02.2016 г. до 06.03.2016 г. включително.

На 07.03 измежду всички участници, на случаен принцип, ще бъдат изтеглени двама.

Номинираните от тях дами ще спечелят наградите, описани в т.5 - Награди.

Награди: Подаръчен ваучер на стойност 20 лв. – 2 бр.

На 07.03.2016 г. чрез автоматизиран софтуер (на случаен принцип) ще бъдат изтеглени двама от всички участници в Играта, изпълнили Условията за участие. Потребителите, тагнати в коментара на всеки един от изтеглените участници, ще спечелят обявените награди от Сердика Център. Имената на победителите ще се публикуват на 07.03 на официалната Facebook страница на Сердика Център чрез специален пост на стената.

За да получи наградата си, всеки победител се съгласява да предостави в лично съобщение до Сердика Център (във Facebook) следните данни:
· Три имена
· Имейл адрес
· Телефон за връзка

Победителят е задължен в петдневен срок от известяването му да изпрати лично съобщение до Сердика Център. В противен случай той губи правото си на награда и бива заменен от следващ изтеглен победител.

Спечелилият участник не може да отдава наградата на други лица, като получаването става лично и на място в Сердика Център.

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар