hippoland.net

Like us On Facebook

неделя, 1 ноември 2015 г.

Конкурс: Аз успях с "Кариери"


Награди:

едногодишен абонамент "Капитал PRO"
пакет "кариерни" сувенири за всеки изпратил история

Краен срок: 31.12.2015 г.

Определяне на печелившите: томбола

Тип на играта: конкурс с награди



Условия:

Основната мисия на "Кариери" като медия за работа и кариерно развитие е да ви помага. Да изберете най-подходящата за вас професия. Да си намерита работа, стаж или обучение. Да решите някой офис казус или да се справите с мениджърско предизвикателство. Да ви мотивираме да се учите и развивате, да бъдете все по-добри и хора, и професионалисти... С други думи - нашата цел е да ви помагаме да постигате вашите цели. И така неусетно за "Кариери" изминаха 15 години.

Но най-големият подарък, който можем да получим за рождения си ден, е това да знаем, че действително успяваме да ви бъдем полезни, да ви вдъхновяваме и да ви помагаме да бъдете все по-успешни. Затова ще се радваме да споделите с какво и как сме ви помогнали да успеете. Може би сте на сегашната си работа, защото сте прочели някоя от обявите в "Кариери" на karieri.bg или в седмичника "Капитал". Или пък благодарение на нас сте научили нещо полезно, намерили сте правилния съвет в подходящия момент или сте записали онзи курс, който промени кариерата ви. Пишете ни на karieri@karieri.bg. Ще се радваме да научим вашата история.

И ние имаме подаръци за вас. Всеки, който ни изпрати разказ по темата "Аз успях с "Кариери", ще получи пакет "кариерни" сувенири. Периодично ще споделяме историите, които получаваме, а в края на годината един от вас ще спечели и едногодишен абонамент "Капитал PRO", който ви дава пълен онлайн достъп до седмичника "Капитал" и страниците на "Кариери" в него, онлайн изданията на "Икономедиа" и Бизнес зона K:PRO с масив от финансова информация за 200 000 фирми.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар