hippoland.net

Like us On Facebook

вторник, 24 ноември 2015 г.

Спечелете оригинална дамска чанта Michael Kors!


Не забравяйте да се възползвате от специалната игра на Michael Kors и Pinks Beauty Box за празниците!

Купете вашия аромат от златната колекция на Michael Kors в периода до 20 декември 2015г. и запазете вашата касова бележка. Изпратете ни нейния номер на имейл beautybox@pinks.bg до 20.12.2015г.

Един от всички регистрирали се ще спечели оригинална дамска чанта на Michael Kors!

Потърсете ароматите на Michael Kors в бутиците на марката в София и в магазините Douglas и Beauty Zone в страната.



Дамският аромат на Michael Kors 24К Brilliant Gold е част от най-новата колекция ухания на дизайнера Gold Collection, блестяща в бяло, жълто или розово злато. Женствен и съблазнителен, 24K Brilliant Gold е цитрусово плодов-флорален аромат с нотки на мандарина, завладяващи цветни акорди и отличаваща се дървесна искра. Композицията на жълтото злато е символ на смелия стил на дизайнера.

„Няма нищо по-секси от жена с красив загар след прекрасна ваканция – и нищо не й отива повече от блестящи златни бижута и нотка на аромат, който също да е толкова богат и обаятелен”, споделя Майкъл Корс.

В The Gold Fragrance Collection на Michael Kors ще откриете три отличаващи се с индивидуалност аромата в бяло, жълто и розово злато – White Luminous Gold, 24K Brilliant Gold и Rose Radiant Gold. Колекцията е налична от октомври 2015.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар