hippoland.net

Like us On Facebook

събота, 21 ноември 2015 г.

Спечелете 4 ваучера всеки на стойност 480 лв. за Техномаркет


В томболата могат да участват потребители на аудио-визуалната медийна услуга по заявка „VOYO”, предоставяна от бТВ на територията на Република България („услугата”), които в периода 17.11.2015 г. – 4.01.2016 г. са заплатили абонаментна такса за ползване на услугата за абонаментен период 12 месеца и в рамките на този период са активирали платения абонамент.

В томболата могат да участват единствено потребители, ползващи абонаментен достъп до услугата (Subscription Video-on-Demand), не се прилага за достъп до конкретно заглавие (Pay Per View).



Заплащането на абонаментна такса може да бъде извършено по всички начини за плащане, посочени в Общите условия.

В томболата ще бъдат раздадени 4 (четири) награди: 4 (четири) ваучера, всеки на стойност 480 лв., за покупка на продукти от магазини на верига „Техномаркет”.

Срокът на валидност (датата, до която могат да се използват ваучерите) е 30 април 2016.

Стойността на ваучера следва да се изразходи от потребителя наведнъж, като потребителят може да закупи един или повече продукти до размера на ваучера.

Тегленето на наградите ще бъде извършено на 5 януари 2016 г. в офиса на „БТВ Медиа Груп” ЕАД.

Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип измежду участниците в томболата. Резултатите от тегленето на наградите се констатира от комисия, съставена от представители на бТВ.

Печелившите участници ще бъдат обявени на 5 януари 2016 г. на интернет страницата www.voyo.bg чрез имейл адресите, посочени от тях при регистрацията им за ползване на услугата. Печелившите участници могат да се свържат с Организатора на voyo@btv.bg

Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез посочения от тях имейл адрес в рамките на 2 /два/ дни от датата на теглене на наградите.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар