hippoland.net

Like us On Facebook

неделя, 22 ноември 2015 г.

Спечелете 5 ваучера за пазаруване в Ozone.bg


В днешно време да пазаруваш онлайн никога не е било по-лесно, удобно и бързо. Особено когато държиш кредитна карта Бяла Карта в ръцете си. Сега е точният момент да вземеш участие в кампанията на Бяла Карта “Пазарувай онлайн с Бяла Карта и спечели награда”, в която можеш да спечелиш награди – 5 броя ваучера за пазаруване в онлайн магазин (www.ozone.bg)!

Продължителността на кампанията на Бяла Карта обхваща периода от 1ви до 30ти ноември 2015 г. За да участваш в томболата за наградите, трябва да направиш една или повече онлайн трансакции в упоменатия период на продължителност на кампанията с твоята кредитна карта Бяла Карта.


Участвай още сега като посетиш клубния онлайн магазин на Бяла Карта – “Белият магазин”, в който можеш да избираш сред разнообразие от оферти на ексклузивни цени само за потребителите на Бяла Карта.

Няма изискване за минимална стойност на направените трансакции в Интернет, даващи право на участие в Промоцията.

Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени на произволен принцип и така ще се определят имената им в присъствието на комисия от три члена единият, от които юрист, която ще удостовери законосъобразността на тегленето. В срок до 17:30 ч. на 08.12.2015 г. имената на печелившите ще бъдат обявени на Интернет-страницата на Организатора www.bialakarta.bg. С цел да се съхранят личните данни на печелившите, на посочената Интернет–страница ще бъдат публикувани единствено първото име и фамилията на печелившите.

Печелившите участници в Промоцията ще бъдат потърсени от представител на Организатора, за да бъдат уведомени за спечелената награда. Печелившите участници ще бъдат уведомени публично чрез публикуване на техните имена на Интернет-страницата на Организатора, както и лично чрез обаждане на предоставения при кандидатстване и подписване на договора за кредит телефонен номер.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар