hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 23 октомври 2014 г.

ARTMODDING: нов, уникален конкурс на PC World

Награди: След конкурса тези продукти остават за участниците. Така те сами стават създатели на уникални технологични произведения на изкуството!

Краен срок: 16.11.2014 г.

Определяне на печелившите: жури

Тип на играта: конкурс за дизайн

Условия:

Индивидуалност. Уникалност. Ексклузивност. Всеки иска да има нещо, което другите не притежават, или поне да се чувства така, дори и да не е съвсем вярно. Затова и много компании пускат лимитирани серии на свои продукти, предлагат продукти с различни възможности за персонализация или пък поддържат различни инициативи в тази насока. В допълнение има много студиа, които модифицират вече готови продукти на други компании - по поръчка или не - и ги препродават.

Ние също обичаме уникалните неща и изживявания. И знаем, че и вие сте такива. Затова решихме да ви направим предложение, което не можете да откажете - сами да модифицирате страхотни джаджи! И не само ви гарантираме, че ще изпитате страхотно удоволствие от креативния процес, но и накрая всеки уникален продукт, който сте създали, ще остане за вас!

Всичко, което трябва да направите, е да се включите в първото издание на новия конкурс на PC World Bulgaria - Artmodding (Артмодинг) - конкурс за артистично модифициране на технологични продукти с акцент върху ексклузивността, индивидуалността и изкуството. Проектът е уникален и първи по рода си в България!

Мисията на Artmodding – ексклузивност и уникален дизайн

Целта на Artmodding е да постави фокус върху индивидуалността, креативността и ексклузивността в света на съвременните джаджи.

С този проект PC World Bulgaria свързва хардуерните производители с креативните потребители, като по този начин осигурява на участниците в конкурса нови хардуерни продукти, които да модифицират по артистичен начин.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар