hippoland.net

Like us On Facebook

сряда, 29 октомври 2014 г.

Забавлявай се с Mtel Fun & Learn и спечели 30 лева време за разговори!

Награди: ежедневна томбола за 30 лева време за разговори

Краен срок: няма краен срок

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: томбола с награди



Условия:

„Познай това“ е първата от поредицата услуги, включени в новото ни предложение Mtel Fun & Learn, която ти дава възможност да се забавляваш, докато отговаряш на най-различни тестови въпроси.

Активация. Можеш да активираш услугата, като изпратиш безплатен SMS с текст „START“ на кратък номер 883. Ще получиш съобщение, което те запознава с играта, както и линк с пълните условия.

Деактивация. Да деактивираш услугата е също толкова лесно. По всяко време можеш да прекратиш абонамента си, като изпратиш безплатен SMS с текст „STOP“ на кратък номер 883.

Цени. Първите 7 дни от абонамента са безплатни. От 8-мия ден, абонатите на услугата, които не са прекратили абонамента си, ще бъдат таксувани по 0.30 лв. (с ДДС) на ден. Абонаментът ще бъде автоматично подновяван ежедневно, освен ако не го прекратиш.

Награди. Разбира се, ще има! Всички абонати, без значение дали са в безплатния период или извън него, получават по 1 точка всеки ден. Всяка получена точка дава право на участие в ежедневна томбола за 30 лева време за разговори.

Условия. Правилата на услугата са много прости – всеки тест съдържа до 5 въпроса или указания. Всеки абонат има право да попълва по 1 тест на ден, а след като приключи ще получи отговорите.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар