hippoland.net

Like us On Facebook

понеделник, 20 октомври 2014 г.

Участвай, забавлявай се и печели награди в мисия "Здраве"

Възможните награди в зависимост от надписа, който ще откриеш в изтритата скреч-зона са:

- „ПРОДУКТ по избор ” – печелиш продукт по твой избор от изброените в тази листовка. Ако това е твоят късмет, попълни талона на гърба на листовката, изпиши името на продукта, който избираш и изпрати талона заедно с празната опаковка с печелившия стикер на адреса на Мирта Медикус ЕООД;

- „50 % ОНЛАЙН” (промо код) -  имаш възможност да закупиш неограничен брой продукти за своето здраве на  половин цена. Ако това е твоят късмет,  отиди на e-shop.aleianazdraveto.com, регистрирай се, направи поръчка на избран(и) от теб  продукт(и)  и избери опцията „приложи купон”, въведи кода и натисни  бутона „ Изпълни”;

- "УИКЕНД за ДВАМА” – печелиш ваучер за уикенд /1 нощувка/ за двама в Банско, Боровец  или  Велинград. Ако това е твоят късмет, попълни талона на гърба на листовката и го изпрати заедно с празната опаковка с печелившия стикер на адреса на Мирта Медикус ЕООД;

- „символ ЗДРАВЕЦ”  – всеки клиент, който е закупил и събрал опаковките на 3 наши продукта със „ЗДРАВЕЦ” в скреч-зоната, може също да спечели ПРОДУКТ ПО ИЗБОР от портфолиото ни. В този случай изпрати на адреса на Мирта Медикус ЕООД трите празни опаковки със символ „ЗДРАВЕЦ” в скреч-зоната, заедно с 1 попълнен талон за обратна връзка, в който всеки участник вписва своите данни и избрания от него продукт – подарък.



Краен срок: 31.03.2015 г.

Определяне на печелившите: жребий

Тип на играта: игра с покупка

Условия:

Правила: На външната страна на опаковката на продукта ще намерите скреч-стикер „ Изтрий!”. Изтрийте скреч-зоната и вижте какво печелите!

Наградният фонд от печелившите скреч-стикери е 500 продукта по избор, 300 промо - кода за 50% отстъпка от онлайн магазин e-shop.aleianazdraveto.com и 20  уикенда за двама. Желаем Ви късмет!

Наградите се изпращат на печелившия, на посочения от него адрес, в рамките на 2 седмици /дата на пощенското клеймо/ само и след получаване в  пощенската кутия на Мирта Медикус ЕООД на празна опаковка с печеливш скреч-стикер, заедно с попълнен талон за обратна връзка в рамките на посочения срок на играта!

Наградите се изпращат единствено от офиса на Мирта Медикус ЕООД в съответствие с посочения регламент.

Пощенските разходи са за сметка на изпращача! Изпращайте само опаковки с надпис в изтритата скреч - зона „Продукт по избор”, „Уикенд за Двама” или 3 опаковки на продукти със символ „ЗДРАВЕЦ” в скреч- зоната.  Стикер с надпис „50% ОНЛАЙН” не се изпраща, а се използва еднократно промо - кода за приложената отстъпка в онлайн магазина e-shop.aleianazdraveto.com.

(Пощенската пратка, която печелившият следва да изпрати, е за негова сметка! Мирта Медикус ЕООД поема пощенските разходи единствено по изпращане на наградата след получена опаковка с печеливш стикер в рамките на посочения срок на играта).

Адрес: Мирта Медикус ЕООД, гр. София, п.к. 44
При въпроси свържете се с нас на телефон: +359 2 963 14 15, e-mail: mirta_medicus@abv.bg , посететe www.mirtamedicus.com  или нашия електронен магазин e-shop.aleianazdraveto.com.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар