hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Конкурс за графити рисунка на тема "Цветовете на Мураками"

Награди: ваучер за пазаруване на стойност 50 лв. от книжарниците на ИК ,,Колибри“ и екземпляр от новата книга ,,Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване“, а всеки един от десетимата финалисти ще получи специална карта, носеща 25% отстъпка при онлайн пазаруване от сайта www.colibri.bg.

Краен срок: 12.10.2014 г.

Определяне на печелившите: гласуване

Тип на играта: графити конкурс

Условия:

По случай излизането на новата книга на японския писател Харуки Мураками - „Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване“, издателство „Колибри“ ви предлага да се включите в малка цветна феерия!

Как си представяте, че изглежда един „безцветен“ човек с четирима ,,цветни‘‘ приятели, които след време се отдръпват от него?

Вярваме, че талантливите фенове на Мураками неведнъж са се потапяли в морето на въображението си и имат ясни концепции за това как изглежда светът на автора. Ето защо се надяваме, че няма да се поколебаете да ни изпратите своите предположения под формата на графити рисунки. Използвайте всичко онова, което вече знаете или предполагате за ,,Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване“, като го пречупите през призмата на своята фантазия!

За участие в конкурса няма възрастово и географско ограничение. Очакваме графити рисунки на участници от цялата страна! Всеки има право да участва с не повече от три предложения по темата. Споделете своя проект във фейсбук страницата на „Колибри“, Colibri Books, като не пропуснете да отразите името си и имейл и/или телефон за връзка.

Срокът за изпращане на графити рисунките е 01. 10 - 12. 10. 2014 г., а на 13. 10. 2014 г. ще обявим десетте проекта, събрали най-много гласове, на фейсбук страницата на издателството.

Десетимата финалисти ще имат възможност да реализират своите творби върху табла с размер 100х100 с материали, осигурени от организаторите! Това ще се случи на живо на 15. 10. 2014 г. в градината на издателство „Колибри“ (ул. ,,Любен Каравелов“ 54) от 18.00 часа, в рамките на тематично парти с много музика и забава по повод излизането на ,,Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване“!

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар