hippoland.net

Like us On Facebook

четвъртък, 23 октомври 2014 г.

ЧЕЗ организира конкурс за детска рисунка

Награди:

1-ва награда в трите възрастови групи – по един комплект с издания от „Енциклопедия на знанието“.
2-ра и 3-та награда в трите възрастови групи – по един подаръчен пакет за рисуване.

Краен срок: 30.11.2014 г.

Определяне на печелившите: жури

Тип на играта: детски конкурс



Условия:

В конкурса „Моето приключение с ЧЕЗтър“ на тема „Искам ЧЕЗтър да помогне на …“, могат да участват всички физически лица, които имат постоянна или временна адресна регистрация на територията на провеждане на Конкурса и са на възраст до 12 години включително.

За участие в конкурса е необходимо участникът:
• Да изпрати своята рисунка на тема „Искам ЧЕЗтър да помогне на …“ с кратко описание на идеята за осъществяване на инициатива в полза на обществото, по пощата на адрес п. к. 5800 гр. Плевен, ул. „Дойран“ № 73, стая 305, Първолета Митева или изпрати снимка на рисунката си на имейл адрес parvoleta.miteva@cez.bg. Рисунката да бъде върху лист с формат не по-голям от А-3 с предпочитана от участника изобразителна техника.
• Да изпрати своите данни за контакт – три имена, възраст, населено място, постоянна или временна адресна регистрация, телефон за връзка с родител/ настойник, имейл адрес. Тези данни ще бъдат използвани при определяне на печелившите, както и за уведомлението им.
• Участниците в конкурса трябва да изпращат рисунки, които не са отпечатвани/публикувани в печатни или интернет издания към момента на обявяването на конкурса, и с които не са участвали в други подобни конкурси.

УЧАСТВАЙТЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар